And it ends with Avengers: Infinity War

Just how big of a Marvel fan are you? If you’re keen to prove your undying loyalty to the Universe, you’ll want to keep Apr 24-25 free. In a first, Golden Village is teaming up with Disney to present an exclusive 10-film Marvel Movie Marathon—that’s 27 straight hours of Marvel madness, making it the longest-ever running movie marathon in Singapore. The cherry on top of this Marvel cake: the whole shebang ends with a screening of the much anticipated Marvel Studios’ Avengers: Infinity War.

Screening at GVmax, VivoCity, the madness begins with The Avengers early in the morning (8:30am) on Apr 24; followed by Guardians of the Galaxy, The Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Thor Ragnorak, Black Panther, and finally Avengers: Infinity War. So you won’t pass out, breaks have been allocated between each movie, with longer breaks for lunch, dinner, and breakfast the next day (included in the package).



Marvel Movie Marathon


Apr 24, Tue

7:30-8:30am: Registration: Collection of goodie bag

8:30-10:50am: Marvel Studios' The Avengers (2 hrs 21 mins)

25 mins break

11:15am-1:15pm: Marvel Studios' Guardians of the Galaxy (2 hrs 1 min)

45 min lunch break

2-4:20pm: Marvel Studios' The Avengers: Age of Ultron (2 hrs 21 mins)

25 mins break

4:45-6:40pm: Marvel Studios' Ant-man (1 hr 57 mins)

50 mins dinner break

7:30-10pm: Marvel Studios' Captain America: Civil War (2 hrs 28 mins)

25 mins break

10:25pm-12:20am: Marvel Studios' Doctor Strange (1 hr 55 mins)

Apr 25, Wed

25 mins break

12:45-3am: Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2 hrs 16 mins)

25 mins break

3:25-5:35am: Marvel Studios' Thor Ragnarok (2 hrs 10 mins)

25 mins break

6-8:15am: Marvel Studios' Black Panther (2 hrs 15 mins)

45 mins breakfast break

9-11:30am: Marvel Studios' Avengers: Infinity War (2 hrs 30 mins est.)

 


Seems a little ballistic that they’d allocate the one movie everyone’s dying to watch at the end of the marathon, and at 9am in the morning; but hey, a real fan would tough it out till the end right? There will also be an interactive Avengers mobile game booth on the day, Marvel-themed photo booth, and tons of fandom-worthy merchandise (think special movie marathon t-shirts, Avengers: Infinity War movie premiums and goodie bags). Come dressed as your favorite Marvel Superhero and you might even walk away with an exciting movie hamper.

Tickets are $120 for GV Movie Club Members and $140 for the public. So you may have missed meeting Dr. Strange and Tony Stark in the flesh; here’s your chance to redeem yourself. After all, we could do this all day.


Marvel Movie Marathon takes place Apr 24 at GVmax, VivoCity. Tickets and more information here.